Certificeringspartner

BGW Advies

BGW Advies, hét Binnenmilieu Adviesbureau

BGW Advies is een binnenmilieu adviesbureau met een jarenlange ervaring in het vakgebied en zet zich in voor de veiligheid en gezondheid van de werkende mens. Dit bereiken wij ondermeer door ondersteuning te bieden aan onder andere de preventiemedewerker of facilitair medewerker. Zij zijn binnen de bedrijven en instellingen het aanspreekpunt inzake de veiligheid en gezondheid van de werkende mens.

Daarnaast leveren wij verscheidene producten om zowel het binnenmilieu als de waterveiligheid te kunnen inspecteren. Zodoende zorgen we voor een veilige omgeving voor de gebouwgebruiker.

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Wietse Walinga voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven