Certificeringspartner

SGI Compliance

Welkom bij SGI Compliance

Een leefomgeving veilig en gezond houden is een uitdaging. SGI Compliance maakt het eenvoudig. Wij zijn Europees marktleider op het gebied van gezondheid en milieu. Van inspectie en analyse tot begeleiding bij sanering en monitoring. Dankzij ons kan een organisatie groeien, met de zekerheid van een veilige werkomgeving, beschermde medewerkers, en een compliant bedrijfsbeleid.

SGI Compliance is dé partner voor risico- en compliance-vraagstukken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze expertise strekt zich uit van gevaarlijke stoffen tot asbest en Legionella. In onze eigen laboratoria analyseren we dagelijks honderden materialen en vloeistoffen – van over de hele wereld – op de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen, schimmels en bacteriën.

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Wietse Walinga voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven