Certificeringspartner

Technolab

Morsestraat 10, 2652XG Berkel en Roderijs
T: +31 (0)10 5190278

Technolab is al ruim 25 jaar een onafhankelijk advies-, en onderzoeksbureau en is gespecialiseerd in lucht,- en waterkwaliteit in gebouwen en de bijbehorende technische installaties.

Behalve analyse resultaten rapporteren hechten wij grote waarde aan een duidelijke, heldere en begrijpelijke toelichting en advisering, gericht op het oplossen en/of voorkomen van klachten en problemen.

 

De pragmatische aanpak van onze specialisten is ook van toepassing bij het bepalen van het binnenklimaatlabel; indien er verbeteringen mogelijk zijn, zullen we dit aan onze opdrachtgevers voorleggen met als doel een zo gezond mogelijk en klachtenvrij binnenklimaat te creëren.

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Wietse Walinga voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven