<span><span>Maak kennis met…</span> </span>

Maak kennis met…

Leestijd 2 min

Bram Petri, Relatiemanager Binnenklimaat Label

Wie is Bram?

Bram Petri, 39 jaar oud, is woonachtig in Zwolle. In zijn vrije tijd speelt hij graag tennis en padel, gaat hij wielrennen of is hij in de weer met zijn GreenEgg om te ontdekken welke mogelijkheden deze allemaal heeft. Koken, bakken, braden? Hij blijft graag experimenteren.

Wat deed Bram hiervoor?

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, is Bram de laatste jaren werkzaam geweest als accountmanager voor Duurzaam Gebouwd. Sinds 1 april van dit jaar is hij als relatiemanager namens Smart Workplace verbonden aan het Binnenklimaat Label. Tijdens zijn jaren in de horeca heeft Bram zich ontwikkeld op het gebied van servicegerichtheid en dit is iets wat hij graag meeneemt in zijn functie als relatiemanager Binnenklimaat Label. Waar hij in het verleden klaar stond voor de gasten van het grandcafé, zet hij zich nu in voor de partners van het Binnenklimaat Label.

Hoe ziet Bram het Binnenklimaat Label?

Op de vraag wat zijn doel is met het Binnenklimaat Label antwoordt hij: “Iedereen een gezonde werkplek te geven. Om dat proces te versnellen is er meer steun en misschien wel een verplichting nodig vanuit de overheid. Iedereen heeft recht op een gezonde werkplek.” Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat het label voor het voetlicht wordt gebracht, zo geeft Bram aan. Het label moet gezien worden, het moet leven. Mensen moeten erover praten. Alleen zo krijgt het label de aandacht die het nodig heeft.

Wanneer werknemers in een gezonde omgeving werken, zijn ze aantoonbaar productiever, minder vaak ziek en beter gemotiveerd. Het doel van het Binnenklimaat Label is om iedereen die gezonde omgeving te geven. Met de nieuwe website hebben we een middel om verschillende partijen bij elkaar te brengen om samen dit doel te bereiken. Tot eind september zetten we de website vooral in als middel om tech- en certificeringspartners aan ons te binden. Daarna willen het juist gebruiken om de afnemers van het label te bereiken. Het label is bedoeld voor gebouweigenaren en huurders die hun gebruikers en werknemers een gezonde werkplek willen bieden. Door middel van het label tonen zij aan dat zij dit belangrijk vinden en dat zij hun werknemers serieus nemen.

Binnenkort presenteren we de andere gezichten achter het Binnenklimaat Label.

Meer nieuws

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Bram Petri voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven