Van Nelle Fabriek ontvangt als eerste eventlocatie een Binnenklimaat Label

Van Nelle Fabriek ontvangt als eerste eventlocatie een Binnenklimaat Label

Leestijd 1 min

Op de laatste dag van WorkPlace Xperience reikte Remi Hompe, voorzitter van de Stichting Binnenklimaattechniek, het Binnenklimaat Label uit aan Vincent Penseel, directeur van de Van Nelle Fabriek.

Het Binnenklimaat Label geeft aan of je gebouw gezond is aan de hand van vier onderdelen: lucht, licht, klimaat en geluid. De prestaties van een gebouw worden inzichtelijk gemaakt door het Binnenklimaat Label. Het geeft 365 dagen per jaar real time inzicht door visuele inspectie, data vanuit sensortechnologie en de people feedback.

Van Nelle Fabriek

De WorkPlace Xperience vond plaats in de Van Nelle fabriek en hier was Binnenklimaat Label ook aanwezig. De Van Nelle Fabriek staat van oudsher voor een gezonde werk en leefomgeving en deze trend is onder andere voortgezet met een nieuw luchtreinigingssysteem dat op natuurlijke wijze 99,9% van alle schadelijke micro-organismen zoals sporen, bacteriën en virussen onschadelijk maakt. “Als toplocatie willen we onze gasten, maar zeker onze eigen medewerkers en niet te vergeten die vele tientallen tijdelijke krachten die hier dagelijks aan grote evenementen werken, het allerbeste bieden. Een veilig en natuurlijk binnenklimaat is daar een onmiskenbaar onderdeel van,” aldus Vincent Penseel, general manager van Van Nelle Fabriek Events.

De Van Nelle Fabriek is hiermee de eerste event locatie in Nederland die een Binnenklimaat Label heeft op Lucht, Geluid, Licht en Ventilatie.

WorkPlace Xperience

De WorkPlace Xperience keert in 2024 terug in de Van Nelle Fabriek. Op 12 en 13 maart 2024 zal de volgende editie van de WorkPlace Xperience te bezoeken zijn. We zien elkaar dan graag weer!

Meer nieuws

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Wietse Walinga voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven