Technologiepartner

Het Aranet IoT-ecosysteem is een end-to-end oplossing op de markt voor draadloze sensoren. Wij ontwerpen, produceren en ontwikkelen een complete range sensoren, een 3-in-1 basisstation (gateway, dataopslag & webserver) en een cloud service. Onze oplossingen voor klimaatmonitoring worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals de HVAC / Gebouwautomatisering, tuinbouw, pluimvee, detailhandel en nog veel meer. Aranet4 hoogwaardige draadloze oplossingen bewaken het binnenmilieu om mensen te helpen gezond, productief en comfortabel te blijven. Wij ondersteunen vele integratie protocollen waaronder MQTT, Modbus en BACnet.
Aranet is een merk van SAF Tehnika JSC, een bedrijf met 20 jaar ervaring in de productie en het ontwerpen van moderne draadloze datatransmissietechnologieën. | www.aranet.com

Ook partner worden?

 
Het is een groeiende markt en samen kunnen we onze leef- en werkomgeving beter maken. Hoe meer draagkracht, hoe sneller de transitie. Heeft jouw bedrijf specialisaties in de uitvoering of technische concepten van alles wat met binnenklimaat te maken heeft? Contact ons dan vrijblijvend voor een oriënterend gesprek om partner te kunnen worden. Je kan al aansluiten vanaf € 495,- per jaar. Neem snel contact op met Wietse Walinga voor meer informatie.

Ja, ik wil graag meer weten

Terug naar boven